Portali | Regjistrohu | Identifikohu HT-Chat | Translate page to English
Site menu
Section categories
Kids [0]
Family [4]
Action [18]
Horror [12]
Thriller [19]
Fantasy [7]
Comedy [3]
Romance [2]
Animation [1]
Adventure [8]
Documentary [0]
Tag Board
200
Kyqu
Statistics

Vizitort në web 1
Vizitor: 1
Antar: 0
KërKo

Main » Arkivi i lajmeve

Pasi përfundimish u kapën vrasësi serial dhe “magjistari” i padukshëm Lordi BlackWood, detektivi SherLock Holmes dhe asistenti i tij Dr.Watson, mbyllin edhe një çështje tjetër me sukses. Por kur BlackWood në mënyrë misterioze zgjohet nga varri dhe rifillon vrasjet, Holmesi duhet të fillojë edhe një herë gjuetinë e tij. Çdo gjë do të kthehet përseri në serinë e vrasjeve, mas ... Lexo më shumë »

Category: Action | Views: 1044 | Added by: Hack3r-EnnI | Date: 10/Maj/06

Pasi përfundimish u kapën vrasësi serial dhe “magjistari” i padukshëm Lordi BlackWood, detektivi SherLock Holmes dhe asistenti i tij Dr.Watson, mbyllin edhe një çështje tjetër me sukses. Por kur BlackWood në mënyrë misterioze zgjohet nga varri dhe rifillon vrasjet, Holmesi duhet të fillojë edhe një herë gjuetinë e tij. Çdo gjë do të kthehet përseri në serinë e vrasjeve, mas ... Lexo më shumë »

Category: Thriller | Views: 904 | Added by: Hack3r-EnnI | Date: 10/Maj/06

D.Washington detyrohët të humbë shumë në peshë për të luajtur një luftëtar të vetmuar, Ilainin që përshkon gjithë Amerikën për të mbrojtur një libër të shenjtë. Ilai është një njeri i thjeshtë, dhe i zgjedhur nga Zoti për të realizuar një vepër të rrezikshme, me kosto personale. Duhet të shpiejë librin e shënjtë në vendin e duhur dhe kjo nuk është aspak e thjeshtë për tu realizuar.

... Lexo më shumë »

Category: Thriller | Views: 663 | Added by: Hack3r-EnnI | Date: 10/Maj/06

D.Washington detyrohët të humbë shumë në peshë për të luajtur një luftëtar të vetmuar, Ilainin që përshkon gjithë Amerikën për të mbrojtur një libër të shenjtë. Ilai është një njeri i thjeshtë, dhe i zgjedhur nga Zoti për të realizuar një vepër të rrezikshme, me kosto personale. Duhet të shpiejë librin e shënjtë në vendin e duhur dhe kjo nuk është aspak e thjeshtë për tu realizuar.

... Lexo më shumë »

Category: Action | Views: 865 | Added by: Hack3r-EnnI | Date: 10/Maj/06

Jashtë, në rrugë, në një restorant bëhet një betejë e paparë për të mbijetuar raca njerëzore. Kur Zoti e humbi besimin tek njerëzit, Ai dërgoi një ushtri me ëngjëj për ta shkatërruar këtë botë. Shpresa e vetme e njerëzimit ishte një grup me të panjohur që ishin të bllokuar në një lokal të vogël dhe të ndihmuar nga ëngjëlli kryesor Michael.

"Legion"
Genre: Action / Fantasy / Horror / ... Lexo më shumë »

Category: Action | Views: 842 | Added by: Hack3r-EnnI | Date: 10/Maj/06

Jashtë, në rrugë, në një restorant bëhet një betejë e paparë për të mbijetuar raca njerëzore. Kur Zoti e humbi besimin tek njerëzit, Ai dërgoi një ushtri me ëngjëj për ta shkatërruar këtë botë. Shpresa e vetme e njerëzimit ishte një grup me të panjohur që ishin të bllokuar në një lokal të vogël dhe të ndihmuar nga ëngjëlli kryesor Michael.

"Legion"
Genre: Action / Fantasy / Horror / ... Lexo më shumë »

Category: Thriller | Views: 826 | Added by: Hack3r-EnnI | Date: 10/Maj/06

Jashtë, në rrugë, në një restorant bëhet një betejë e paparë për të mbijetuar raca njerëzore. Kur Zoti e humbi besimin tek njerëzit, Ai dërgoi një ushtri me ëngjëj për ta shkatërruar këtë botë. Shpresa e vetme e njerëzimit ishte një grup me të panjohur që ishin të bllokuar në një lokal të vogël dhe të ndihmuar nga ëngjëlli kryesor Michael.

"Legion"
Genre: Action / Fantasy / Horror / ... Lexo më shumë »

Category: Fantasy | Views: 770 | Added by: Hack3r-EnnI | Date: 10/Maj/06

Gjatë ditës së garave të makinave që në fakt duhej të ishte me shumë aksion dhe emocionuese, Nik O’Banon ka një parashikim të tmerrshëm: një grumbull ngjarjesh të çuditshme shkaktojnë karambole masive makinash. Makinat e djegura shpërthejnë dhe fragmentet vrasin dhunshëm shokët e tij, ndersa pjesa e sipërme e shkallëve ku rri ulur rrëshket dhe e shtyp. Duke u zgjuar nga kjo ëndërr e tmerrshme, ... Lexo më shumë »

Category: Thriller | Views: 685 | Added by: Hack3r-EnnI | Date: 10/Maj/06

Gjatë ditës së garave të makinave që në fakt duhej të ishte me shumë aksion dhe emocionuese, Nik O’Banon ka një parashikim të tmerrshëm: një grumbull ngjarjesh të çuditshme shkaktojnë karambole masive makinash. Makinat e djegura shpërthejnë dhe fragmentet vrasin dhunshëm shokët e tij, ndersa pjesa e sipërme e shkallëve ku rri ulur rrëshket dhe e shtyp. Duke u zgjuar nga kjo ëndërr e tmerrshme, ... Lexo më shumë »

Category: Horror | Views: 596 | Added by: Hack3r-EnnI | Date: 10/Maj/06

Historia fillon me Gokun, i cili kërkon të mbledhë të shtatë topat e dragoit. Nga këto ai ka vetëm një, në mënyrë që të parandalojë të keqen meqë Piccolo do ti të përdorë topat e dragoit për të kontrolluar botën. Goku do të bëjë të pamundurën për ti marrë para Piccolos.

Kili ... Lexo më shumë »

Category: Action | Views: 659 | Added by: Hack3r-EnnI | Date: 10/Maj/06

Historia fillon me Gokun, i cili kërkon të mbledhë të shtatë topat e dragoit. Nga këto ai ka vetëm një, në mënyrë që të parandalojë të keqen meqë Piccolo do ti të përdorë topat e dragoit për të kontrolluar botën. Goku do të bëjë të pamundurën për ti marrë para Piccolos.

... Lexo më shumë »

Category: Family | Views: 632 | Added by: Hack3r-EnnI | Date: 10/Maj/06

Michael Myers është ende i lirë dhe më i rrezikshëm se kurrë. Laurie Strode dërgohet menjëherë në spital për t’u trajtuar nga plagët e krijuara nga vellai i saj një orë më parë. Megjithatë Michael nuk është shumë larg dhe do të vazhdojë vrasjet e tija në këtë Halloween derisa ai merr motrën e tij të gjithën për vete.

"Watch Halloween II"
Genre: Horror / Thriller
Releas ... Lexo më shumë »

Category: Horror | Views: 638 | Added by: Hack3r-EnnI | Date: 10/Maj/06

Në vitin 2019 një murtajë shndërroi gati çdo njeri në vampir. Edward Dalton, një njeri i kthyer në vampir i cili punon për një firmë farmaceutike po merret me prodhimin e një gjaku artificial i cili do të plotësojë nevojat e vampirëve dhe do të shpëtojë njerëzimin. Por gjërat fillojne të ndryshojnë kur ai njeh dikë që është kthyer nga vampir përsëri në njeri no ... Lexo më shumë »

Category: Horror | Views: 622 | Added by: Hack3r-AdvaN | Date: 10/Maj/06

D.Washington detyrohët të humbë shumë në peshë për të luajtur një luftëtar të vetmuar, Ilainin që përshkon gjithë Amerikën për të mbrojtur një libër të shenjtë. Ilai është një njeri i thjeshtë, dhe i zgjedhur nga Zoti për të realizuar një vepër të rrezikshme, me kosto personale. Duhet të shpiejë librin e shënjtë në vendin e duhur dhe kjo nuk është aspak e thjes ... Lexo më shumë »

Category: Adventure | Views: 644 | Added by: Hack3r-AdvaN | Date: 10/Maj/06

Jashtë, në rrugë, në një restorant bëhet një betejë e paparë për të mbijetuar raca njerëzore. Kur Zoti e humbi besimin tek njerëzit, Ai dërgoi një ushtri me ëngjëj për ta shkatërruar këtë botë. Shpresa e vetme e njerëzimit ishte një grup me të panjohur që ishin të bllokuar në një lokal të vogël dhe të ndihmuar nga ëngjëlli kryesor Michael.

"Legion"
G ... Lexo më shumë »

Category: Horror | Views: 635 | Added by: Hack3r-AdvaN | Date: 10/Maj/06

Lawrence Talbot, një fisnik i përhumbur, i kthen familjes së tij pronat e tyre pasi vëllai i tij zhduket. Më pas ai bashkohet me babain e tij për të gjetur të vellain dhe zbulon një fat të tmerrshëm për veten e tij. Ai gjithashtu mëson se një krijesë e egër po i vret banorët një nga një dhe një inspektor i dyshimtë, inspektori Aberline ka ardhur të hetojë këto ... Lexo më shumë »

Category: Horror | Views: 578 | Added by: Hack3r-AdvaN | Date: 10/Maj/06

Michael Myers është ende i lirë dhe më i rrezikshëm se kurrë. Laurie Strode dërgohet menjëherë në spital për t’u trajtuar nga plagët e krijuara nga vellai i saj një orë më parë. Megjithatë Michael nuk është shumë larg dhe do të vazhdojë vrasjet e tija në këtë Halloween derisa ai merr motrën e tij të gjithën për vete.

"Watch Halloween II"
Genre: H ... Lexo më shumë »

Category: Thriller | Views: 654 | Added by: Hack3r-AdvaN | Date: 10/Maj/05

Historia fillon me Gokun, i cili kërkon të mbledhë të shtatë topat e dragoit. Nga këto ai ka vetëm një, në mënyrë që të parandalojë të keqen meqë Piccolo do ti të përdorë topat e dragoit për të kontrolluar botën. Goku do të bëjë të pamundurën për ti marrë para Piccolos.

... Lexo më shumë »

Category: Animation | Views: 600 | Added by: Hack3r-AdvaN | Date: 10/Maj/05

Yjet e muzikës, Alvin, Simon dhe Teodor tani janë në përkujdesjen e nipit të Dejv, Sevill. Djemtë duhet të fitojnë një konkurs mes bandave muzikore për të ruajtur programin muzikor të shkollës së tyre, duke fituar 25.000 $. Gjatë konkursit ketrushat do të takohen me disa këngëtare të tjera si ata, Vajzat Ketrusha – Britani, Elaonor dhe Xheneta… dhe këtu ngjarje ... Lexo më shumë »

Category: Family | Views: 679 | Added by: Hack3r-AdvaN | Date: 10/Maj/05

Ngjarjet ndodhin në Irak, gjatë pushtimit në vitin 2003 ku Komandanti Roy Miller dhe ushtarët e tij duhet të gjejnë armët e shkatërrimit në masë të cilat justifikonin praninë e trupave amerikanë aty. Veterani i CIA, Marty i thotë Miller që nuk ekziston asnjë armë e tillë dhe ato janë vetëm një justifikim për Amerikën që të instalojë pompat e naftës në Irak. Mil ... Lexo më shumë »

Category: Action | Views: 716 | Added by: Hack3r-AdvaN | Date: 10/Maj/05

Jemi në shekullin e 21 por Zotat e Malit Olimp ekzistojnë akoma dhe nuk janë aspak të kënaqur. Vetëtimat e Zeusit janë vjedhur dhe Percy është i dyshuari kryesor. Edhe më shumë shqetësuese është zhdukja e nënës së Percy. Ndërkohë që Percy e gjen veten mes zemërimit të Zotave ai dhe shokët e tij përpiqen të gjejnë hajdutin e vërtetë, të shpëtojnë mamanë e tij dh ... Lexo më shumë »

Category: Adventure | Views: 637 | Added by: Hack3r-AdvaN | Date: 10/Maj/05

Një grup të rinjsh vendosin të kalojnë disa ditë pushime në Camp Crystal Lake, ku së shpejti ata do të ndeshen me Jason Voorhees. Kanë kaluar 6 muaj që nga zhdukja e grupit dhe vëllai i njëres prej tyre zbulon se Jason po i vret të gjithë një nga një.

"Friday the 13th"
Genre: Horror
Release: 2009 February
Length: 1H., 37 min.
Rat ... Lexo më shumë »

Category: Horror | Views: 619 | Added by: Hack3r-AdvaN | Date: 10/Maj/05 


Një psikopat i njohur si Qeshja sulmon tre vajza, tani të rritura, të cilat i kishte zgjedhur duke u bazuar në fëmijërinë e tyre. Tabitha (Katherine Winnick), Shelby (Laura Breckenridge) dhe Lisa bëhen objekti i një të çmenduri dhe vendosen në rrezik për jetën e tyre.
"Watch Amusement"
Genre: Horror / Thriller ... Lexo më shumë »
Category: Horror | Views: 572 | Added by: Hack3r-AdvaN | Date: 10/Maj/02
Viti 2154… banues të Tokës kërkojnë në planetin Pandora një metal të çmuar dhe janë të gatshëm të sundojnë dhe të shkatërrojnë kulturën e vendasve Navi, një rracë që të kujton Indianët e Amerikës. Përpara shkatërrimit përfundimtar do të mundohen ti bindin të ikin vetë duke u dërguar Avatarin e një veterani lufte.
Alegori politike ... Lexo më shumë »
Category: Adventure | Views: 1390 | Added by: Hack3r-AdvaN | Date: 10/Maj/02

« 1 2
Kyqu
KërKo

Calendar

«  dhjetor 2021  »
DiMaMeEjPrSh
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Online

Vizitort në web 1
Vizitor: 1
Antar: 0
Vizitor's

Chat Box

[ Copy this | Full Size ]
Block title
Vista Style Menu
 
 
 
 
 
 
 

.:: (( Hack - TeaM )) ::.  Staff  Contact hack-team-ks@hotmail.com    Copyright  ©  2021

                                                                                                      Site created in uCoz